Apparaten en accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
1291 kJ /
309 kcal
Vetten
15 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Chili Lime Steamed Corn
25 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Peeler Warm Potato Salad
45 min
Jersey Beef
30 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min