Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz honey
- ½ oz brown sugar
- 1 oz rice vinegar
- 1 tsp grated fresh ginger
- ¼ tsp chili powder
-
2 ½
oz sake (rice wine)
of 2 ½ oz water - 4 chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)
- 48 oz water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp corn starch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chili, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Peeler Mashed Potatoes
35min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Pan-Fried Pork Buns
1h 30min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Sous-vide Steak
1h 30min