Apparaten en accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
1291 kJ /
309 kcal
Vetten
15 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min