Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz vegetable oil
- ½ inch fresh ginger root, peeled
- ½ kiwi, peeled
-
16
oz beef short ribs, bone in, cut into pieces (2 in.)
of 16 oz beef short ribs, flanken cut, cut into pieces (2 in.) - 1 ½ oz brown sugar
-
1
oz Chinese wine, Shaoxing wine
of 1 oz dry sherry - 1 oz rice wine vinegar
- 1 oz soy sauce
- green onion, chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2208.1 kJ / 527.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 448.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min