Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz vegetable oil
- ½ inch fresh ginger root, peeled
- ½ kiwi, peeled
-
16
oz beef short ribs, bone in, cut into pieces (2 in.)
of 16 oz beef short ribs, flanken cut, cut into pieces (2 in.) - 1 ½ oz brown sugar
-
1
oz Chinese wine, Shaoxing wine
of 1 oz dry sherry - 1 oz rice wine vinegar
- 1 oz soy sauce
- green onion, chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2208.1 kJ / 527.8 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 448.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Basil Peach Sorbet
10 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chicken Salad Sandwich
15min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Smoked Salmon Dip
10 min
Shrimp and Potato Boil
40min