Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meat Filling
- 14 oz ground pork
- 1 tsp salt
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 ½ oz water
Dough
- 9 oz water
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp active dry yeast
- 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the Buns
- 1 tbsp vegetable oil
- 3 oz water, divided
- 1 tsp sesame seeds, black
- 1 tbsp spring onions, thinly chopped
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 679.3 kJ / 162.4 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 230.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Peach and cardamom pie
1u. 35min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1sa
Black Tahini Banana Bread
1sa 20 dk
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 dk
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 dk
Musubi a Hawaiian Snack
30 dk
Braised Pork and Eggs with Rice
40 dk
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Gooey Hot Chocolate Cookie
2sa 40 dk
Tangzhong Milk Bread
2hod. 35min
Sweet and sour pork ribs
40 dk