Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meat Filling
- 14 oz ground pork
- 1 tsp salt
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 ½ oz water
Dough
- 9 oz water
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp active dry yeast
- 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- 1 tsp vegetable oil
Frying the Buns
- 1 tbsp vegetable oil
- 3 oz water, divided
- 1 tsp sesame seeds, black
- 1 tbsp spring onions, thinly chopped
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 679.3 kJ / 162.4 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 230.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic White Cake
1h 30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Eggnog Bundt Cake
1 godz. 45 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Steak au Poivre
20 min