Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meat Filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp fine sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g plain flour (approx. 10% protein content) (see tips)
- ½ tsp fine sea salt
- 5 g oil (e.g. vegetable or sunflower oil)
Cooking
- 1 Tbsp oil (e.g. vegetable or sunflower oil)
- 100 g water
- 1 tsp black sesame seeds
- 15 g spring onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wonton Soup
1 godz.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 Std. 50 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Prawn Dumplings
1h 15min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min