Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 1 tsp fine sea salt
Chicken
- 80 g onions, sliced (1 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking noodles
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ Tbsp sesame oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
Soup
- 1 pinch fine sea salt
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Korean chilli paste (gochujang), for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1852 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Rendang
45 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Wonton Soup
1u.
Macaroni ABC Soup
55 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Char Kway Teow
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1u.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min