Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 1 tsp fine sea salt
Chicken
- 80 g onions, sliced (1 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking noodles
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ Tbsp sesame oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
Soup
- 1 pinch fine sea salt
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Korean chilli paste (gochujang), for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1852 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Braised Yee Mee
30min
Char Kway Teow
15min
Nasi Lemak
45min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Mee Goreng Mamak
15min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min