Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g black sesame seeds
- 25 g granulated sugar
- 10 g unsalted butter
- 120 g glutinous rice flour, plus extra for dusting
- 100 g water (see tips), plus extra for boiling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 317 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Sesame Crème
10 dk
Authentic Meat Floss
1h 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Shallot Oil
25 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min