Korean Beef Sauté
TM6 TM5

Korean Beef Sauté

4.6 (100 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
  • 3 oz Bosc pear, peeled, in pieces
    of 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces
  • 2 oz soy sauce
  • 1 ½ oz brown sugar
  • ½ oz sesame oil
  • ½ oz Korean chili paste (gochujang)
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
  • 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
  • 1 oz vegetable oil, divided
  • sesame seeds, to garnish
  • fresh cilantro leaves, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2912 kJ / 696 kcal
Eiwitten
50 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
50 g
Verzadigd vet
14 g
Vezels
1 g
Natrium
544 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten