Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
of 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 544 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Chicken Adobo
1h 25 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Shrimp Sauté
25min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Beef and Broccoli Sauté
30min