Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
of 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 544 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Kung Pao Chicken
1sa 5 dk
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1sa 5 dk
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 Std. 40 Min