Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
of 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 507 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Chicken Strips
15min
Chicken Adobo
1h 25 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Teriyaki Chicken
1 Std.