Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
of 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 507 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1 Std.
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Enchiladas
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min