Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz all-purpose flour
- 8 oz white onions, cut into pieces
- 4 oz green bell pepper, cut into pieces
- 4 oz celery, cut into pieces, leaves reserved for garnish
- 7 oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided, to taste
- 2 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp paprika
- 2 tbsp Cajun spice mix
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into quarters
- 14 oz chicken stock
- fresh parsley leaves, to garnish
- hot sauce, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2437.8 kJ / 582.7 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1413.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Fragrant Chicken Curry
1 Std.
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Potatoes with Bacon and Hash
2u. 15min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Chutney Chicken
30min
Creole Style Jambalaya
1h 10 min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Chicken Fajita Soup
50 min