Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz fresh parsley, chopped
- 1 oz garlic cloves
-
1
tsp dried oregano
of 2 tsp fresh oregano, leaves only - ½ tsp fresh rosemary
- 1 oz fresh basil
- 3 ½ oz red onion
- 1 oz celery, cut into pieces (3 in.)
- 2 oz carrots, cut into pieces (3 in.)
- 2 oz red bell pepper, cut into pieces (3 in.)
- 14 oz canned chopped tomatoes (approx. 1 can)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp fine sea salt
- 1 tsp fresh ground black pepper
- 1 tsp dried red chili flakes, to taste
- 1 tsp sugar
- 1 dried bay leaf
- 1 oz pitted olives, black or green
- 4 oz mushrooms, sliced (optioneel)
- 24 - 28 oz chicken thighs, skin on and bone in
- 2 heaping tbsp fresh parsley, chopped
Orzo Pasta
- 35 oz water
- 5 oz orzo
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2523 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Chili
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Mediterranean Chicken
35 dk
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 dk
Chicken Marsala
40 dk
Chicken Tetrazzini
40 dk
Mediterranean Chicken with Olives
35 dk
Basque Chicken
1h 10min
Greek Style Pork Stew
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 dk
Beef Chili with Lemon Feta
30 dk