Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley leaves, (approx. 25 sprigs)
- 1 garlic clove
- 8 oz yellow onions, quartered (approx. 2 med. onions)
- ½ oz olive oil
- 2 tbsp corn starch
- 10 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz dry white wine
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- ½ tsp dried basil
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, quartered
- 5 oz red bell pepper, cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)
- 5 oz yellow bell peppers, cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1026.9 kJ / 245.4 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 773 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Garam Masala
50min
Ratatouille
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Greek Style Pork Stew
50min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Beef Stroganoff
1h
Turkey Chili
45min
Chicken Marsala
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min