Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 8 oz water
- 2 oz cherry jam
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 16 oz pork tenderloin
- 12 oz baby rainbow carrots, peeled, halved lengthwise
- 1 tbsp all-purpose flour
- fresh cherries, pitted, halved, to garnish (optioneel)
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 Std. 30 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Chicken Marsala
40 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Carnitas
50 Min