Apparaten en accessoires
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (optioneel) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
25 g
Calorieën
996 kJ /
238 kcal
Vetten
6 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 Std. 10 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Chicken Marsala
40 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min