Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 8 oz water
- 2 oz cherry jam
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ oz unsalted butter
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 16 oz pork tenderloin
- 12 oz baby rainbow carrots, peeled, halved lengthwise
- 1 tbsp all-purpose flour
- fresh cherries, pitted, halved, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min