Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

4.5 32 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 55min
6 portions

Ingrediënten

Marinade
  • Dijon mustard
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • soy sauce
    1 oz
  • dark brown sugar
    1 oz
  • mixed dried herbs
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
    1
Carrot Top Pesto
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)
    1 bunch
    1 package baby carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
  • pine nuts
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    5 ½ oz
Steaming in the Varoma
  • water
    24 oz
  • baby gold potatoes quartered
    20 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 743 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2761 kJ / 660 kcal
Vetten 46 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...