Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
of 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 743 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min