Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz lemon juice
- 6 oz extra virgin olive oil
- 1 ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 18 oz chicken tenders
- 1 tsp dried oregano
- 8 oz couscous
- 35 oz water
- 16 oz cherry tomatoes, halved
- 16 oz cucumber, sliced (¼ in.), to serve
- 14 oz marinated artichoke hearts, canned, drained, quartered
- 10 oz pitted Kalamata olives, drained
- 5 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3515 kJ / 840 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 2251 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Chicken Noodle Soup
50 min
Mediterranean Chicken
35 min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 godz. 35 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Fish Tacos
45min
Greek Rice
1h 20min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min