Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz lemon juice
- 6 oz extra virgin olive oil
- 1 ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 18 oz chicken tenders
- 1 tsp dried oregano
- 8 oz couscous
- 35 oz water
- 16 oz cherry tomatoes, halved
- 16 oz cucumber, sliced (¼ in.), to serve
- 14 oz marinated artichoke hearts, canned, drained, quartered
- 10 oz pitted Kalamata olives, drained
- 5 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3515 kJ / 840 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 2251 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Mediterranean Chicken
35 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chicken Enchiladas
40 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min