Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz lemon juice
- 6 oz extra virgin olive oil
- 1 ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 18 oz chicken tenders
- 1 tsp dried oregano
- 8 oz couscous
- 35 oz water
- 16 oz cherry tomatoes, halved
- 16 oz cucumber, sliced (¼ in.), to serve
- 14 oz marinated artichoke hearts, canned, drained, quartered
- 10 oz pitted Kalamata olives, drained
- 5 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3515 kJ / 840 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 2251 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Southwest Quinoa
40min
Risotto with Broccolini
35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken Marsala
40min
Beef Tostadas
1h 10 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Shrimp Scampi
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min