Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Balsamic Vinaigrette
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz shallots, quartered
- ½ oz orange peel, thin peel only, no pith
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- ½ oz balsamic vinegar
- ½ oz honey
Quinoa Salad
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 16 oz baby beets, small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)
- 6 oz feta cheese, crumbled
- 4 oz chopped pistachios, unsalted
- orange segments, to garnish
- cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2105 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 dk
Barley and Tomato Salad
45 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 dk
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 dk
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 dk
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 dk
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 dk
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Mediterranean Farro Salad
1u. 35min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 dk