Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Balsamic Vinaigrette
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz shallots, quartered
- ½ oz orange peel, thin peel only, no pith
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- ½ oz balsamic vinegar
- ½ oz honey
Quinoa Salad
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 16 oz baby beets, small red and yellow, peeled, cut into wedges (½ in.)
- 6 oz feta cheese, crumbled
- 4 oz chopped pistachios, unsalted
- orange segments, to garnish
- cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2105 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Creamy Broccoli Salad
10 dk
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Southwest Quinoa
40min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Mediterranean Farro Salad
1sa 35 dk
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min