Compatibele versies
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian Chili
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Southwest Quinoa
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Beet Salad
15min