Compatibele versies
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Grisons Barley Soup
55 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Green Bean Casserole
1h 30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Cauliflower Steaks
45min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Vegetarian Chili
50min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Butternut Squash and Apple Soup
30min