Compatibele versies
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1u. 45min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Sausage and Lentil Stew
1u. 15min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Apple Cranberry Chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Turkey Chili
45 min
Yam Gratin
30 Min