Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
TM6 TM5

Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts

4.2 ( 25 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 1 ½ oz extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
  • 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
  • 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
  • 1 tsp fresh thyme (leaves only)
  • 16 oz butternut squash peeled and cubed (1 in.)
  • 3 oz shallots finely sliced (approx. 2 shallots)
  • 16 oz Brussels sprouts trimmed, halved
  • 5 oz apple diced
  • salt to taste
  • fresh ground black pepper to taste
  • 6 oz onion quartered
  • 4 ½ oz celery diced
  • 14 oz bread slices cubed (1 in.)
  • 12 oz vegetable stock
  • 1 oz dried cranberries
  • 1 oz chopped walnuts

Voeding
per 1 portion
Calorieën
377 kcal / 1577 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
59 g
Vezels
9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten