Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
TM5 TM6

Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts

4.2 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
  • 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
  • 1 tsp fresh thyme (leaves only)
  • 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
  • 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 5 oz apple, diced
  • salt, to taste
  • fresh ground black pepper, to taste
  • 6 oz onion, quartered
  • 4 ½ oz celery, diced
  • 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
  • 12 oz vegetable stock
  • 1 oz dried cranberries
  • 1 oz chopped walnuts

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1577 kJ / 377 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
59 g
Vetten
13 g
Vezels
9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten