Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- non-stick spray oil
- 64 oz acorn squash, halved, seeds removed (approx. 2-3)
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 3 oz Gruyère cheese, cubed
- 1 oz all-purpose flour
- 1 oz unsalted butter, cubed
- 8 oz yellow onions, in pieces
- 3 garlic cloves
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 8 oz baby spinach, divided
- 4 oz cream cheese, softened and cubed
- 3 oz heavy whipping cream
- 1 red bell pepper, de-seeded, de-stemmed, sliced (¼ in.)
- pumpkin seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Avocado Deviled Eggs
25min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min