Apparaten en accessoires
Kalamata Tapenade
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
837 kJ /
200 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Back to Basics
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Rice Pudding
1u. 10min
Tomato Basil Soup
40min
Hollandaise Sauce
15min
Mashed Potatoes
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9u.
Meatballs with Romesco Sauce
1u. 40min
Mushroom Risotto
30min
Basil Pesto
10min
Spanish Rice
30min
Mango Chutney
1u. 20min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1u.