Kalamata Tapenade

Kalamata Tapenade

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions

Ingrediënten

  • Kalamata olives, pitted
    3 oz
  • shallots in pieces (¼ in.)
    2 oz
  • capers drained, plus extra to garnish
    1 tsp
  • garlic clove
    1
  • white wine
    1 oz
  • lemon juice
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • heirloom tomatoes sliced
    2
  • fresh mozzarella sliced
    6 oz
  • fresh basil leaves to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 837 kJ / 200 kcal
Vetten 17 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...