Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz Kalamata olives, pitted
- 2 oz shallots, in pieces (¼ in.)
- 1 tsp capers, drained, plus extra to garnish
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine
- 1 tbsp lemon juice
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 heirloom tomatoes, sliced
- 6 oz fresh mozzarella, sliced
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Minestrone
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Apple Sauce
20 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Vegetable Stock Paste
45min
Basil Pesto
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Tuna Tapenade
5 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Beet Hummus
20 min