Apparaten en accessoires
Kalamata Tapenade
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
Kalamata olives, pitted3 oz
-
shallots in pieces (¼ in.)2 oz
-
capers drained, plus extra to garnish1 tsp
-
garlic clove1
-
white wine1 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
heirloom tomatoes sliced2
-
fresh mozzarella sliced6 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
837 kJ /
200 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Back to Basics
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Guacamole
5min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Lemon Sorbet
8u. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Basil Pesto
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Mushroom Risotto
30min
Hollandaise Sauce
15min