Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red beets, peeled and cut into pieces
- 8 oz Pink Lady apples, cored and quartered
- 5 oz carrots, peeled and cut into pieces
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 1 oz pomegranate molasses
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 2 oz pine nuts
- 1 oz sunflower seeds
- endive leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple Wild Rice
50 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Hawaiian Coleslaw
15min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min