Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz red beets, peeled and cut into pieces
- 8 oz Pink Lady apples, cored and quartered
- 5 oz carrots, peeled and cut into pieces
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 1 oz pomegranate molasses
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- 2 oz pine nuts
- 1 oz sunflower seeds
- endive leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Coleslaw
10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Berry Dream
10 min
Berry Mousse
4h 50min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Vegetable Stock Paste
45min
Minestrone
45min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min