Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beet Vinaigrette
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
Citrus Salad
- 1 oz baby arugula
- 1 Cara cara orange, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 1 red grapefruit, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 tangerines, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 oz fennel bulb, thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
- 1 oz edible flowers
- 1 oz pistachios, chopped (approx. ¼ cup) (optioneel)
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Green Bean Gremolata
25min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Chopped Asian Salad
20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Turkey Chili
45min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min