Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beet Vinaigrette
- 3 oz olive oil
- 3 oz red beets, peeled, cut into pieces
- 2 oz water
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz orange juice
- 1 oz champagne vinegar
Citrus Salad
- 1 oz baby arugula
- 1 Cara cara orange, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 1 red grapefruit, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 tangerines, peel and pith removed, sliced in rounds (¼ in.)
- 2 oz fennel bulb, thinly sliced (approx. 1 sm. bulb)
- 1 oz edible flowers
- 1 oz pistachios, chopped (approx. ¼ cup)
- 2 tbsp pomegranate arils/seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Southwest Quinoa
40min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Green Bean Casserole
1h 30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Eggplant and Almond Dip
20min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Shrimp Sauté
25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min