Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint, leaves only, torn into pieces, divided
- 1 ½ oz lemon juice
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 17 ½ oz water
- 24 ½ oz baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 2 - 3 ½ oz feta cheese, crumbled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 864 mg
Alternatieve recepten
Green Bean Gremolata
25min
Lemony Green Beans
20min
Steamed Cod Over Greens
40min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Lemon Caper Asparagus
25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min