Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint, leaves only, torn into pieces, divided
- 1 ½ oz lemon juice
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 17 ½ oz water
- 24 ½ oz baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 2 - 3 ½ oz feta cheese, crumbled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 864 mg
Alternatieve recepten
Guacamole
5 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Green Bean Gremolata
25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min