Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 7 sprigs fresh mint, leaves only, torn into pieces, divided
- 1 ½ oz lemon juice
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground paprika
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 17 ½ oz water
- 24 ½ oz baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed
- 2 - 3 ½ oz feta cheese, crumbled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 864 mg
Alternatieve recepten
Green Goddess Salad
10 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Two Second Breakfast
5min