Apparaten en accessoires
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
16 pieces
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
539 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
699 kJ /
167 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indoor Picnic
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Tzatziki
20min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2u. 5min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1u.
Pumpkin Muesli Bars
30min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Key Lime Pie
4u. 40min
Shrimp and Crab Stack
25min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1u.
Cheese Balls Three Ways
2u. 30min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1u. 10min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28u. 20min