Apparaten en accessoires
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
16 pieces
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
539 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
699 kJ /
167 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indoor Picnic
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Green Eggs and Ham Roll-Ups
20min
Rainbow Salad
30min
Layered Mexican dip
25min
Peach and Almond Ice Cream
8u. 10min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Apricot Bars
6u. 45min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1u. 10min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1u. 25min