Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panzanella
- 12 oz bread, cubed (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dressing
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz white vinegar
- 1 pinch sugar
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Salad
-
8
oz fresh cherries, pitted
of 8 oz dried sour cherries - ½ package arugula (approx. 8 oz)
-
1
nectarine, hard, cut into pieces (½ in.)
of 1 peach, hard, cut into pieces (½ in.) - ½ Lebanese cucumber, cut into pieces (½ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Green Bean Gremolata
25 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Hawaiian Coleslaw
15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40min
Lemon Risotto
30min