Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ancho-Cranberry Sauce
- 3 dried ancho chilies, de-stemmed and de-seeded
- 1 dried 'chile de árbol' chili, de-stemmed and de-seeded
- 4 oz red onions, in pieces
- 4 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 14 oz chicken stock, low sodium
- 10 oz cranberry sauce
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
Assembling Enchiladas
- 3 oz Monterey Jack cheese, cubed
- 3 oz cheddar cheese, cubed
-
12
oz cooked turkey meat, chopped
of 12 oz cooked chicken meat, chopped - 1 can black beans (approx. 15 oz), rinsed, drained
- oil, to fry
- 12 corn tortillas (6 in.)
- chopped fresh cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2289 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Tortilla Soup
25min
Texas Cornbread
35 Min
Maple Cranberry Gingerbread
1 Std. 25 Min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Fish Tacos
45 Min
Greek Rice
1h 20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min