Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 53 oz water
- 3 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 10 oz dried farfalle pasta
- 1 oz balsamic vinegar
- ⅛ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz arugula, torn into pieces
- 4 ½ oz mozzarella, cut into pieces
- 3 oz prosciutto, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2318 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Chicken Marsala
40 min
Cloud Eggs
20 min
Fluffy Baked Omelet
35 min