Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz walnuts, plus extra, chopped, to garnish
- 8 oz cremini mushrooms, quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered
- 4 oz yellow onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp rubbed sage
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 flank steak (approx. 2 lb)
- 4 oz blue cheese, crumbled, plus extra to garnish
- 1 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ oz unsalted butter, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 483 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chili Taco Dip
1 Std.
Mediterranean Chicken
35 Min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 Std. 45 Min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 Min