Apparaten en accessoires
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Eiwitten
38 g
Calorieën
2259 kJ /
540 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
St. Paddy's Day
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Beef Stroganoff
1u.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1u.
Pineapple Pork Chops
2u. 40min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1u. 5min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Texas Chili
1u. 10min
Sweet and Sour Pork
35min
Chicken Marsala
40min