Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
of 4 oz arugula leaves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Coq au Vin
1h 40min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Baked Crab Dip
15 min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min