Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
of 4 oz arugula leaves
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Chicken Marsala
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Beer Bread
1h 10min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min