Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 1 tbsp dried tarragon
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith
- 6 oz mascarpone cheese
Roulade
- 4 chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless
- 8 slices prosciutto
- 2 oz baby spinach
- 3 oz shallots
- 1 oz unsalted butter
- 6 oz white wine
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 tsp dried tarragon
- 1 tsp Dijon mustard
- 12 oz fingerling potatoes
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2402 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken Marsala
40 min
Chicken Parmesan
1h 10 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Chicken Tetrazzini
40 min