Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 1 tbsp dried tarragon
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith
- 6 oz mascarpone cheese
Roulade
- 4 chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless
- 8 slices prosciutto
- 2 oz baby spinach
- 3 oz shallots
- 1 oz unsalted butter
- 6 oz white wine
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 tsp dried tarragon
- 1 tsp Dijon mustard
- 12 oz fingerling potatoes
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2402 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Baked Crab Dip
15 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Chicken Marsala
40 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Chicken Parmesan
1h 10 min