Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 3 oz orange juice
- 2 oz sesame oil
- 2 oz soy sauce
- 2 tbsp corn starch
- 32 oz boneless, skinless chicken thighs, cut into pieces (1-1½ in.)
Glaze
- 6 oz orange marmalade
- 2 oz chicken stock
- 2 oz soy sauce
- 1 oz orange juice
-
½
oz Chinese cooking wine
of ½ oz dry sherry - 2 tbsp corn starch
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
Sauté
- 35 oz water
- 10 oz long-grain white rice
- 6 oz sugar snap peas, trimmed
- 1 tbsp toasted sesame seeds
-
3
green onions, sliced, to garnish
of 3 garlic chives, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1242 mg
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Chicken Marsala
40min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Chicken Tetrazzini
40min
Teriyaki Chicken and Rice
40min