Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 1 oz vegetable oil
- 14 ½ oz red onions, cut into wedges
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, organic, halved
- 1 orange
Sauce
- 1 - 2 oz fresh ginger, to taste, cut into pieces (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 2 - 3 oz honey, to taste
- 1 oz tomato paste
- 2 oz rice wine vinegar
- 2 oz soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
- 1 oz water
- 2 tbsp cornstarch
- 1 - 2 tbsp chili garlic sauce, to taste
- fresh chilies, red and green, sliced
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2506 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Tarragon Chicken Pasta
45min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Chicken Tetrazzini
40min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min