Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 1 oz vegetable oil
- 14 ½ oz red onions, cut into wedges
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, organic, halved
- 1 orange
Sauce
- 1 - 2 oz fresh ginger, to taste, cut into pieces (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 2 - 3 oz honey, to taste
- 1 oz tomato paste
- 2 oz rice wine vinegar
- 2 oz soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
- 1 oz water
- 2 tbsp cornstarch
- 1 - 2 tbsp chili garlic sauce, to taste
- fresh chilies, red and green, sliced
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2506 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1077 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Sticky Sesame Chicken
40min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Chicken Tetrazzini
40min