Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 lemons, zest and juiced (2 oz divided)
- 20 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, organic, cut into pieces (1 in.)
- 1 ½ tsp dried tarragon, divided
- 1 tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 60 oz water
- 2 Parmesan stock cubes
- 8 oz sugar snap peas, trimmed
- 8 oz dried penne pasta
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and cut in halves
- 1 jar roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- feta cheese, crumbled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1519 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 511 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken Tetrazzini
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lemon Garlic Chicken
30min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Pork tenderloin parcels
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Pork Pilaf
45min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min