Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 lemons, zest and juiced (2 oz divided)
- 20 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, organic, cut into pieces (1 in.)
- 1 ½ tsp dried tarragon, divided
- 1 tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 60 oz water
- 2 Parmesan stock cubes
- 8 oz sugar snap peas, trimmed
- 8 oz dried penne pasta
- 12 oz marinated artichoke hearts, drained and cut in halves
- 1 jar roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- feta cheese, crumbled, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1519 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 511 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 godz.
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5 min