Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz spring onion, cut in quarters
- 7 oz uncooked quinoa
- 11 oz cooked chicken meat, sliced
- 3 ½ oz canned black beans, rinsed and drained
- 3 ½ oz canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 3 ½ oz cherry tomatoes, cut in halves
- 5 oz avocado, cubed
- 2 oz fresh baby spinach
- 16 oz water
- 1 tbsp salt
- 5 oz plain yogurt
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz avocado oil - 1 oz lemon juice, freshly squeezed
- ¼ tsp chipotle chili powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground smoked paprika
- 2 tsp fresh Fresno chili, thinly sliced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1440.7 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1445.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Turkey Taco Bowl
1h
Chicken and Avocado Arepas
1h
Tex-Mex Bowl
50min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Sticky Sesame Chicken
40min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Tomato and Feta Pasta
50min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min