Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz spring onion, cut in quarters
- 7 oz uncooked quinoa
- 11 oz cooked chicken meat, sliced
- 3 ½ oz canned black beans, rinsed and drained
- 3 ½ oz canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 3 ½ oz cherry tomatoes, cut in halves
- 5 oz avocado, cubed
- 2 oz fresh baby spinach
- 16 oz water
- 1 tbsp salt
- 5 oz plain yogurt
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz avocado oil - 1 oz lemon juice, freshly squeezed
- ¼ tsp chipotle chili powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground smoked paprika
- 2 tsp fresh Fresno chili, thinly sliced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1440.7 kJ / 344.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1445.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded Chicken Taco Filling
30 dk
Turkey Taco Meat Filling
35 dk
Broccoli Stem Slaw
15 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 dk
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1sa
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 dk
Tomato and Feta Pasta
50min
Lemon Pasta
35 dk
Sticky Sesame Chicken
40 dk
Overnight Oats with Mixed Berries
4u. 15min
Turkey Taco Bowl
1sa
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1sa