Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon with Almond Crust
- 4 fresh salmon fillets, skinless (21 oz, approx. 5.5 oz ea.)
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
-
1
oz blanched almonds
of 1 oz walnuts - 2 oz panko bread crumbs
- 2 sprigs fresh parsley
Pappardelle with Asparagus
- 9 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (½ in.)
- 53 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 10 ½ oz pasta, dry, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tbsp lemon juice
- 1 lemon, zested, grated
- 1 - 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.8 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 dk
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 dk
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 dk
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef Stroganoff
40 dk
Lentil Salad
35 dk
Butternut Squash Ravioli Soup
35 dk
Tarragon Chicken Pasta
45 Min
Spiced Corn Salad
25 dk