Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
of 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1499.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min.
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min.
Hoisin Pork Bowl
45 min.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min.
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 min.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min.
Turkey Taco Bowl
1h