Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
of 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1499.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Turkey Taco Bowl
1u.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken Shawarma Bowl
1u.
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min