Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
of 12 oz sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1499.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Shawarma Bowl
1h
Avocado Tuna Salad
5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Meat Sauce
1h 45min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min