Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
of 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (optioneel)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1499.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Bean Gremolata
25min
Spanish Rice
35min
Shrimp Louie Salad
1h 30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Avocado Tuna Salad
5 min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min.
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5 min