Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 74 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30u.
4 portions

Ingrediënten

Marinade and Teriyaki Glaze
  • fresh ginger peeled and sliced (see Tip)
    30 g
  • Japanese soy sauce (or shoyu)
    100 g
  • mirin
    60 g
  • maple syrup, pure
    100 g
  • salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
    520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
  • rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
    250 g
  • water
    1000 g
  • broccoli florets cut in 3-4 cm florets
    340 g
    340 g sugar snap peas
  • black sesame seeds (optioneel) toasted, to garnish
  • green onion (optioneel) thinly sliced, to garnish
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1499.6 mg
Eiwitten 39.5 g
Calorieën 2783 kJ / 665.2 kcal
Vetten 21.1 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 74.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...