Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- ½ bunch fresh parsley leaves
- 70 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 10 g honey
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh salmon fillets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4177.4 kJ / 998.4 kcal
- Eiwitten
- 92.3 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 68.9 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 3886.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1u. 15min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1u. 15min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1u. 15min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min