Compatibele versies
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
of 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled, plus 800 g boiling water - ¼ tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1911 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Seafood Risotto
40 min
Steak Tartare
15 Min
Asparagus Risotto
45min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min