Compatibele versies
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
of 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1911 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Seafood Risotto
40min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Monkfish and prawn soup
1h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min