Compatibele versies
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
of 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1911 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Seafood Risotto
40 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Scallops with pea purée
25min