Apparaten en accessoires
Béarnaise Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
300 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste4 - 5 sprigs
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper freshly ground2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
1473 mg
Eiwitten
14.1 g
Calorieën
6529.8 kJ /
1560.7 kcal
Vetten
160.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
97.8 g
Koolhydraten
19.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Béarnaise sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Salsa Verde
10 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Aïoli
5 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min