Béarnaise Sauce

Béarnaise Sauce

4.4 50 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste
    4 - 5 sprigs
  • shallots halved
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter diced
    180 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper freshly ground
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 300 g

Natrium 1473 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
Vetten 160.9 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 97.8 g
Koolhydraten 19.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...