Béarnaise Sauce
TM6

Béarnaise Sauce

4.4 ( 48 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste
  • 80 g shallots halved
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter diced
  • 4 egg yolks from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper freshly ground

Voeding
per 300 g
Calorieën
1560.7 kcal / 6529.8 kJ
Eiwitten
14.1 g
Vetten
160.9 g
Koolhydraten
19.8 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
97.8 g
Natrium
1473 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten