Béarnaise Sauce
TM6

Béarnaise Sauce

4.4 (46 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
  • 80 g shallots, halved
  • 80 g white wine vinegar
  • 180 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, freshly ground

Voeding
per 300 g
Calorieën
6529.8 kJ / 1560.7 kcal
Eiwitten
14.1 g
Koolhydraten
19.8 g
Vetten
160.9 g
Verzadigd vet
97.8 g
Vezels
3.2 g
Natrium
1473 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten