Apparaten en accessoires
Sabayon (Zabaglione)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
caster sugar120 g
-
egg yolks from medium eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Béarnaise sauce
15min
Classic Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1u. 55min
Béarnaise Sauce
15min
Gazpacho
1u. 15min
Hollandaise Sauce
15min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1u.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min