Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Classic Zabaglione
15min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Béarnaise Sauce
15min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Orange Curry Dressing
10 Min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Beurre Blanc
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min