Apparaten en accessoires
Sabayon (Zabaglione)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
caster sugar120 g
-
egg yolks from medium eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1u. 10min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4u. 25min
Gazpacho
1u. 15min
Classic Zabaglione
15min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1u. 20min
Béarnaise Sauce
15min
Gazpacho
1u. 15min
Yoghurt Dressing
5min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre Blanc
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1u. 20min