Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6 godz. 15 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Floating Islands
40 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Gazpacho
1 godz. 15 min