Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g unsalted butter, diced
- 70 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
Caramel
- 150 g caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, diced
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 4 cooking apples
- 1 Tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 41 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Florentines
1 Std. 10 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Coffee Semifreddo
6 Std. 30 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5h
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min