Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g plain flour
- 100 g unsalted butter, diced
- 70 g water, cold
- 1 pinch fine sea salt
Caramel
- 150 g caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, diced
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice
- 4 cooking apples
- 1 Tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 41 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer Pudding
8h 30 min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Pear Frangipane
1h 30min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1u. 15min
Tiramisu
5hod. 20min
Normandy Apple Flan
1 Std. 25 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25 min
Arctic Roll
14 Std.
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9hod.