Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 230 g sugar
- 30 g cornflour
- 4 egg whites, from medium eggs, at room temperature
- 1 pinch fine sea salt
- ½ tsp cream of tartar
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
Steamed Pears
- 250 g pears, ripe but firm, unpeeled, halved vertically
- 300 g water
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 20 g caster sugar
- 1 orange, large, freshly squeezed juice only
Assembly
-
400
g whipping cream, cold (see tip)
of double cream, cold (see tip) - 1 - 2 Tbsp flaked almonds, toasted, to taste
- 1 Tbsp chocolate shavings (dark)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1484 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pease Pudding
13h 10min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Rum Babas
3h 45min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Beetroot Gravadlax
48 Std. 20 Min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min