Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
440
g rapadura sugar
of granulated sugar - 1 tsp baking powder
- 70 g cocoa powder, plus extra for dusting
- 100 g plain flour
- 200 g dark chocolate (55% cocoa solids), broken into pieces
- 1 pinch fine sea salt
- 230 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 4 medium eggs, lightly beaten
- 1 Tbsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1412 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1h
Chocolate Fudge Cake
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5 Std.
Buttercream Icing
5 Min
Sweet Shortcrust Pastry
1 godz. 50 min
Chocolate Chip Cookies
50min
Brownies
50min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Chocolate Fudge Icing
5 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Easy Chocolate Cake
1 Std. 15 Min