Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge Cakes
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 8 medium eggs
- 170 g self-raising flour
- 80 g cocoa powder, unsweetened
- 2 pinches fine sea salt
Cream and Salted Caramel Filling
- 100 g liquid caramel
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- 680 g whipping cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ben's Chocolate Cookies
40 min
Tri-Coloured Cupcakes
1h 30min
Baked Doughnuts
1h
Mini Iced Fingers
2hod. 10min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3h 45min
Buttercream Icing
10 min
Chocolate Fudge Cake
1h
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Brownies
50min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate Thumbprint Biscuits
3h
Banana Blondies
40 min