Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge Cakes
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 8 medium eggs
- 170 g self-raising flour
- 80 g cocoa powder, unsweetened
- 2 pinches fine sea salt
Cream and Salted Caramel Filling
- 100 g liquid caramel
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- 680 g whipping cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1h 30min
Chocolate Porter Brownies
45min
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7h 45min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Chocoholics
1h
Gingerbread People
1h 30min
Cinnamon Stars (German)
1h 30min
White Chocolate Cheesecake
16h
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5 godz.
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 godz. 20 min
Carrot Cake
2h 30min