Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 2 large eggs
- 340 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 240 g buttermilk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ½ - 1 red food colouring tube, as desired (see tip)
- 300 g caster sugar
- 300 g plain flour
- 20 g cocoa powder
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp fine sea salt
Icing
- 180 g caster sugar
- 250 g cream cheese
- 40 g unsalted butter, soft
- ½ tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2611 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 38.7 g
Alternatieve recepten
Chocolate Fudge Cake
1h
Spider Web Cupcakes
1h 5 min
Waffles
25 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Brownies
50 min
Ombre Cake
2 Std. 10 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Mini Egg Cupcakes
1h
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min
Carrot Cake
2h 30 min