Apparaten en accessoires
Profiteroles
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
18 pieces
Ingrediënten
Choux Pastry
-
water150 g
-
unsalted butter diced80 g
-
sugar (10 g)2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Chocolate Sauce and Assembly
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets250 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk200 g
-
vanilla ice cream homemade or ready-made (see tip)800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
67.1 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1126.7 kJ /
269.3 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
10.4 g
Koolhydraten
22.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Profiteroles
2u. 15min
Peach Pavlova
5u. 30min
Choux Pastry
2u.
Sponge Cake
1u. 50min
Crème caramel
2u. 45min
Béchamel Sauce
15min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2u. 45min
Pink and White Macarons
1u. 30min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Chocolate Macarons
25u. 30min
Crème Pâtissière
15min
Flourless Chocolate Puddings
35min