Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 170 g unsalted butter, cold, diced
- 220 g plain flour
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 45 g water, cold
Filling
- 1 lemon, thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)
- 80 g granulated sugar
- 600 g cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered
Apple Rose
- 4 red apples, cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)
- 15 g lemon juice (approx. half a lemon)
- 20 g granulated sugar
- 300 g water
Glaze
- 60 g apricot jam
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1382 kJ / 330.3 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 23 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Brioche Buns
4 Std. 45 Min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Brioche
8u.
Baguettes
3h 45min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Chocolate Chews
1 godz. 40 min
Pecan Pie Tarts
2h 25 min