Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 170 g unsalted butter, cold, diced
- 220 g plain flour
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 45 g water, cold
Filling
- 1 lemon, thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)
- 80 g granulated sugar
- 600 g cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered
Apple Rose
- 4 red apples, cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)
- 15 g lemon juice (approx. half a lemon)
- 20 g granulated sugar
- 300 g water
Glaze
- 60 g apricot jam
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1957 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 23.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Pretzels
1h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Orange Burst Biscuits
2h 10min
Cheese crackers
2h 30min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Cheese Sticks
55min
Apple Mulled Wine
25 min
Mini Carrot Cakes
50 min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Croissants
12h
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min