Apparaten en accessoires
Hazelnut Bavarian
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1629 kJ /
388 kcal
Vetten
33.3 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ITALIAN CUISINE
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sugar glaze
5min
Raspberry Cornettos - Cornetti di lamponi
15h
Lemon cake
2h
Tiramisu
5h 20min
Crème caramel
2h 45min
Béchamel Sauce
15min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Piped Raspberry Mousse
1h
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Lemon cake
2h
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min