Apparaten en accessoires
Hazelnut Bavarian
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1629 kJ /
388 kcal
Vetten
33.3 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ITALIAN CUISINE
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Ice Cream Layer Cake
43u. 35min
Varoma Pizza
1u.
Lemon Bars
1u. 45min
Chocolate Pudding
6u. 30min
Eggnog Ice Cream
10u. 50min
Lamingtons
30min
Butter Biscuits
50min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Apple Marinade
10min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2u. 45min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min