Apparaten en accessoires
Hazelnut Bavarian
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1629 kJ /
388 kcal
Vetten
33.3 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ITALIAN CUISINE
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Ice Cream Layer Cake
43 Std. 35 Min
Varoma Pizza
1 Std.
Lemon Bars
1 Std. 45 Min
Chocolate Pudding
6 Std. 30 Min
Eggnog Ice Cream
10 Std. 50 Min
Lamingtons
30 Min
Butter Biscuits
50 Min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Keine Bewertungen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Apple Marinade
10 Min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 Std. 45 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min