Plum and Blackberry Upside-Down Cake

Plum and Blackberry Upside-Down Cake

4.9 205 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 slices

Ingrediënten

  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    125 g
  • light brown muscovado sugar
    50 g
  • plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm)
    2 - 3
  • fresh blackberries
    175 g
  • caster sugar
    200 g
  • medium egg
    1
  • vanilla extract
    1 tsp
  • plain flour
    150 g
  • milk
    175 g
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • fine sea salt
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Eiwitten 3.8 g
Calorieën 1456 kJ / 348 kcal
Vetten 14.2 g
Koolhydraten 51.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...