Compatibele versies
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 698.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Carbonara
30min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Garlic and sage mash
30min
Herbes de Provence
5min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Geen beoordelingen
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Smoked Salmon Pâté
5min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h