Compatibele versies
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 698.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1h
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Spanakopita
2h 10min
Lamb Meatballs
45min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Black Bean and Avocado Wrap
15min