Compatibele versies
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 698.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 godz. 25 min
Rich Tomato Sauce
30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min