Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
TM6 TM5 TM31

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.9 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g stale bread, broken in pieces
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g water
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
  • 50 g pancetta, finely diced
  • 20 g unsalted butter, at room temperature
  • 8 scallops, large, coral removed
  • 2 Tbsp oil
  • lemon juice, freshly squeezed, for serving
  • fresh thyme leaves, chopped, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
978.6 kJ / 233.9 kcal
Eiwitten
8.9 g
Koolhydraten
12.6 g
Vetten
16.7 g
Verzadigd vet
4.8 g
Vezels
2.2 g
Natrium
556.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten