Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 556.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Asparagus Risotto
45 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Prawn Cocktail
15min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min