Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 556.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Choron Sauce
20min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Hollandaise Sauce
15min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 Std. 20 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2sa 10 dk
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 Min