Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.8 38 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • stale bread broken in pieces
    30 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    150 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¼ tsp
  • pancetta finely diced
    50 g
  • unsalted butter at room temperature
    20 g
  • scallops large, coral removed
    8
  • oil
    2 Tbsp
  • freshly squeezed lemon juice for serving
  • fresh thyme leaves chopped, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 556.6 mg
Eiwitten 8.9 g
Calorieën 970.7 kJ / 232 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 12.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...