Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 556.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Hollandaise Sauce
15 Min
Scallops with pea purée
25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Smoked Mackerel Pâté
55min